Private Equity and ReStructuring and Environmental and Utility Services

CZ EN

sofial sofial
PERSEUS Group

  • Jsme Vám blízko
  • Komplexnost služeb
  • Unikátní zkušenosti
  • Ryze soukromá společnost
  • Zájem klienta nade vše

Zjistěte více...

Akvizice společnosti SPORTAKCENT spol. sr.o.

Datum 04.07.2013

Akvizice společnosti SPORTAKCENT spol. sr.o.

Akvizice společnosti SPORTAKCENT spol. s.r.o.

 

 

Po náročném  několikaměsíčním jednání s majitelem společnosti byla dne 4. července 2013 podepsána smluvní dokumentace, na základě které se dalším členem divize stavebních technologií skupiny PERSEUS Group stala přední česká společnost v oboru bazénové technologie společnost Sportakcent spol s.r.o. Společnost patří ve svém oboru k naprosté špičce v České republice a její spoluprací s ostatními členy skupiny dosáhneme schopnosti nabídnout výstavbu rodinných i městských bazénů na klíč. V nejbližších letech společnost plánuje také výraznou expanzi na Slovensko, Maďarsko, Chorvatsko a další perspektivní trhy.

 

Na základě předložení nejlepší nabídky na financování se o financování akvizice postarala Československá obchodní banka a.s., která se zároveň stala novou bankou celé skupiny PERSEUS Group. Právní asistenci v transakci poskytly právní kanceláře Advokátní kancelář Perthen, Perthenová, Švadlena a partneři s.r.o. pro kupujícího, Bányaiová Vožehová, s.r.o. advokátní kancelář pro prodávajícího a White &  Case Praha pro financující banku.

.

projekty

Naše poslání

Lokální působení na rozvíjejících se trzích je klíčové, protože pouze místní společnost s kontakty a znalostmi zahraničních standardů má ty nejlepší předpoklady důkladně porozumět potřebám svých klientů. Svoji schopnost úspěšně podnikat na trhu střední a východní Evropy...

více zde
projekty

Realizované projekty

Zjistěte více informací o projektech realizovaných skupinou PERSEUS Group.

více zde
projekty

Tým PERSEUS

Zjistěte více informací o členech týmu PERSEUS Group

více zde
baner baner